2013. április 15., hétfő

A kifelé teregetés

Amikor először kellett kifelé teregetnem az ablakon, rögtön leejtettem egy szőnyeget, aztán a saját bugyimat. Azóta is sikerült már leejteni ezt-azt, de ettől még kiteregetni az ablakon baromi jó dolog. A ruhák nagyon gyorsan megszáradnak, olyan 0 fokig tökéletes. Ez hiányozni fog, mert otthon nem nagyon lehet megoldani(de ha tudok olyan albiba költözöm majd, ahol megoldható).  


Ma Nino délelőtt mosolygós, kedves volt. Játszottunk, beszélgettünk, aztán hazaértek a lányok és Lucifer is felébredt. Annyira hisztizett, hogy bevágtam a fürdőbe, hogy na itt hisztizzél pajti egyedül! Majd érte mentem 5 perc múlva. Lemostuk a cumiját, amit földhöz vágott, bemászott az ölembe és 10 perc múlva aludt. (Az érdekes az, hogy előtte ezt az istennek se sikerült megoldani...) Aztán hazaért Elisa meg Isabelle és Elisának kifúrták a fülét.:) Nagyon kis szép fülbevalója van.
Megmutattam a képeket Isabellenek.:) Tetszettek neki.
Az utolsó estét pedig Ninoval töltöm az ő szobájában, tehát már szombaton fullra össze leszek pakolva, mert ide jön egy ukrán lány (előtte meg egy orosz) ilyen airnb-s.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése