2013. március 12., kedd

Sei grande bimbo? (te nagy fiú vagy?)

Reggel nyolckor arra ébredtem, hogy őszőkesége áll a szobámban és halkan mondja, hogy "Anna kelj fel, játszani akarok veled!" Majd a következő percben megjelent az apja és kivitte, merthogy nekem még van másfél órám aludni. Persze innentől már csak szundikálás volt, de nem baj.
Ma is kirakóztunk, Nino teljesen egyedül tudja kirakni a 20 db-os puzzlet. Ebédre répát meg husikát csináltam neki, amit örömmel el is fogyasztott.

Most az itt a szokás, hogy úgy vesszük rá Ninot a reggeli pisilésére, hogy ma vajon milyen színűt fogsz pisilni? S akkor ő tippel egy színt (a csúcs eddig a fekete volt), mi meg nagyon gratulálunk neki mert sárgát sikerült pisilni.
A másik, hogy most van a cumiról leszokós időszak. Megbeszélték Ninoval, hogy nagyfiúk nem cumiznak napközben. Így akármikor cumit vesz a szájába, rögtön megkérdezi valaki, hogy nagyfiú vagy? Akkor nem kell neked a cumi. Ilyenkor vagy kiveszi a szájából, vagy elkezd kiabálni, hogy ő nagyfiú! S előbb-utóbb valaki megkaparintja a cumit és elteszi.

A tegnapi esés nem látszik az arcán, szerencsére, viszont a motortól még mindig fél.

Ma olyat is játszottunk, hogy milyen hangja van a... motornak, autónak, repülőnek, hajónak, kiskutyának, kismacskának, biciklinek. Haláli ahogy utánozza.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése